Αρχική, Συμβουλές, Τριχόπτωση

Θέλετε να κρατήσετε τα μαλλιά σας ; Ενεργήστε τώρα !!

 

Εάν έχετε αρχίσει να χάνετε μαλλιά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάσχετε από ανδρογενετική αλωπεκία: την πιο κοινή αιτία φαλάκρας. Αυτή η κατάσταση, επίσης γνωστή ως ανδρική τριχόπτωση, προκαλείται από ένα συνδυασμό γενετικής και ορμονών. Μπορεί να επηρεάσει όλους τους άνδρες, ακόμη και εκείνους που βρίσκονται στη δεκαετία των 20 ή των 30.

Αν νομίζετε ότι πάσχετε από ανδρογενή αλωπεκία, μην φρικάρετε! Υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της περαιτέρω απώλειας μαλλιών και στην προώθηση της αναγέννησης των μαλλιών. Όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τη θεραπεία, τόσο πιο πιθανό είναι να διατηρήσετε μια πλήρη τριχοφυΐα.

Το πρωτόκολλο θεραπείας μας στο σπίτι περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να βελτιώνετε την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας. Μόλις κάνετε την παραγγελία σας, το Σετ θα σας παραδοθεί σε 2 έως 5 ημέρες. Η αγορά σας δίνει επίσης πρόσβαση στην ομάδα των ειδικών μας, οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε βελτίωση στην ανάπτυξη των μαλλιών μετά από περίπου 3 μήνες χρήσης του Κιτ.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεραπείες για την τριχόπτωση, αλλά δεν είναι όλες αποτελεσματικές για όλους. Η ακριβής θεραπεία που χρειάζεστε εξαρτάται από την αιτία της τριχόπτωσής σας και από το πόσο έχει προχωρήσει.

Προχωρήστε στην on line διαγωση και θα σας προτείνουμε υπεύθυνα ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για τα μαλλιά σας!!

Διάγνωση μαλλιών

Για περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας.

KOME Natural care 4you

Your hair, our care!

 [email protected]

www.kome.gr

tel.2314053952

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *