Αρχική, Συμβουλές, Τριχόπτωση

KOME: ΌΛΑ όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τις ποιότητες των περουκών, πρόσθετων μαλλιών και hair systems

Ποιότητα μαλλιών

Συνθετικά και Ανθρώπινα Μαλλιά

Όταν επιλέγετε μια περούκα, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι απαιτήσεις φροντίδας καθώς και οι ατομικές συνθήκες στην καθημερινή ζωή. Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο χρονοβόρα είναι συνήθως η φροντίδα. Επίσης, το υλικό μιας περούκας είναι καθοριστικό. Οι περούκες διατίθενται σε συνθετικές, ανθρώπινες και platinum hair (μείγμα μαλλιών από συνθετικά και ανθρώπινα μαλλιά).

Σε σύγκριση με τα συνθετικά μαλλιά, τα ανθρώπινα μαλλιά προκαλούν περισσότερη προσαρμογή και συντήρηση.

Επομένως, οι περούκες συνθετικών μαλλιών συνιστώνται για βραχυπρόθεσμη αντικατάσταση μαλλιών στη χημειοθεραπεία, ειδικά επειδή τα συνθετικά μαλλιά ουσιαστικά δεν ξεχωρίζουν από τα ανθρώπινα μαλλιά, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία. Φυσικά οι περούκες ανθρώπινων μαλλιών είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση και για βραχυπρόθεσμη αντικατάσταση μαλλιών. Με την επιφύλαξη μίας καλής φροντίδας, αποτελούν κατηγορία από μόνα τους και μπορούν έτσι να ανταποκριθούν στις ατομικές συναισθηματικές ανάγκες. ¨

Τα Platinum Hair συνδυάζουν πλεονεκτήματα και των δύο ινών μαλλιών και είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για στυλ μαλλιών με ίσια μαλλιά. Μια ατομική προσαρμογή/κούρεμα είναι δυνατή με κάθε είδους υλικού μαλλιών (συνθετικές, ανθρώπινες και πλατινένιες τρίχες).

Συνθετικά μαλλιά – Συλλογή μαλλιών BELLE MADAME

Οι συνθετικές περούκες της Dening Hair είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας συνθετικές ίνες και ουσιαστικά δεν διακρίνονται από τα ανθρώπινα μαλλιά, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία.

Το πλεονέκτημα των συνθετικών περουκών είναι το γεγονός ότι η προσπάθεια συντήρησης είναι σχετικά μικρή και το προσχηματισμένο χτένισμα και η υφή των μαλλιών (σγουρά, ίσια κ.λπ.) διατηρείται μετά από κάθε λούσιμο. Ένα χρονοβόρο styling παραλείπεται. Επιπλέον, οι περούκες από συνθετική τρίχα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρώματων.

Προκειμένου η περούκα να διατηρήσει το σχήμα της και τη μεταξένια λάμψη της για μεγάλο χρονικό διάστημα, η σωστή φροντίδα με τη σειρά ειδικής φροντίδας BELLE MADAME είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι αναλυτικές οδηγίες περιποίησης για συνθετικά μαλλιά θα σας βοηθήσουν.

Τα οφέλη των συνθετικών μαλλιών με μια ματιά:

Εύκολη φροντίδα

Έτοιμες για χρήση: οι περούκες είναι κομμένες και με συγκεκριμένο χτένισμα

Πολύ μεγάλο στυλ μαλλιών και επιλογή χρωμάτων

Χωρίς χρονοβόρο styling μετά από κάθε πλύση

Χαμηλό κόστος

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα συνθετικά μαλλιά δεν αντέχουν τη θερμότητα. Επομένως, θα πρέπει να αποφεύγεται οποιαδήποτε έκθεση σε θερμότητα. Προσοχή όταν ανοίγετε τον φούρνο και αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με ατμό από βραστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε πιστολάκι μαλλιών ή σίδερο για μπούκλες.

Ανθρώπινα μαλλιά – BELLE MADAME

Φυσική Σειρά Μαλλιών

Οι περούκες για ανθρώπινα μαλλιά εντυπωσιάζουν με την απόλυτη φυσικότητα και υπόκεινται σε καλή περιποίηση, είναι από μόνες τους μια κατηγορία. Έτσι μπορούν να καλύψουν τις ατομικές συναισθηματικές ανάγκες τόσων πολλών γυναικών.

Σε σύγκριση με τα συνθετικά μαλλιά, τα ανθρώπινα μαλλιά προκαλούν περισσότερη προσαρμογή και συντήρηση.

Τα οφέλη των ανθρώπινων μαλλιών με μια ματιά:

Πολύ φυσική εμφάνιση.

Τα μαλλιά μπορούν να ΧΤΕΝΙΣΤΟΥΝ με σίδερο για μπούκλες ή πιστολάκι μαλλιών

Τα μαλλιά μπορούν να βαφτούν

Η τακτική περιποίηση με τα προϊόντα περιποίησης BELLE MADAME που είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των χημικά επεξεργασμένων ανθρώπινων μαλλιών, οι περούκες ανθρώπινων μαλλιών διατηρούν το σχήμα, τη λάμψη και το φυσικό κράτημα. Οι λεπτομερείς οδηγίες φροντίδας για τα ανθρώπινα μαλλιά θα σας βοηθήσουν.

PLATINUM HAIR (μίγμα μαλλιών από συνθετικά και ανθρώπινα μαλλιά) – PLATINUM HAIR LINE

Χαρακτηριστικά:

Το PLATINUM HAIR είναι ένα μείγμα ανθρώπινης και συνθετικής τρίχας.

Τα ανθρώπινα μαλλιά υψηλής ποιότητας Remy συνδυάζονται με μια ανθεκτική στη θερμότητα ίνα πολυεστέρα. Το PLATINUM HAIR είναι ανθεκτικό στη θερμότητα έως και 180 βαθμούς Κελσίου.

Styling & Care:

Το PLATINUM HAIR είναι βασικά κατασκευασμένο όπως τα ανθρώπινα μαλλιά. Το VITAL SHAMPOO και το VITAL BALSAM από τη σειρά BELLE MADAME NATURAL HAIR CARE είναι ιδανικά για ΠΛΑΤΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Το ποσοστό των ανθρώπινων μαλλιών χρειάζεται τα πιο πλούσια και ενυδατικά προϊόντα περιποίησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της εταιρείας μας.

KOME Natural care 4you

Your hair, our care!

 [email protected]

www.kome.gr

tel.2314053952

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *