Αρχική, Συμβουλές, Τριχόπτωση

Kome: Στο επίκεντρο της προσαρμοσμένης θεραπείας και εξατομικευμένης φροντίδας.

Δεν είμαστε πλέον εδώ για να πείσουμε, αλλά μάλλον για να εκπαιδεύσουμε.

Δεν είμαστε εδώ για να πουλήσουμε, αλλά μάλλον για να συμβουλεύσουμε.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας παραπέμφθηκαν σε εμάς από κάποιον που εμπιστεύονται. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε μια γνήσια προσέγγιση και να ξεκινήσουμε μαζί σας επειδή  πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργούμε ατομικά σχήματα περιποίησης μαλλιών και τριχωτού για κάθε έναν από τους πελάτες μας επιλέγοντας φυσικές οργανικές πιστοποιημένες θεραπείες δύο σπουδαίων βιολογικών κέντρων της Ιταλίας.

Αποτελέσματα δοκιμασμένα στο χρόνο

Αντιμετωπίζουμε την αραίωση των μαλλιών στις ρίζες αντί να καλύπτουμε επιφανειακά τα συμπτώματα. Το πρώτη μας μέλημα είναι να επιτύχουμε απαράμιλλη αποτελεσματικότητα χωρίς τη χρήση χημικών συστατικών βάση της φιλοσοφίας της Kome. Έχουμε βοηθήσει μεγάλο αριθμό ατόμων oλων των ηλικιών που συνήθως έρχονται σε μας αφού δοκιμάσουν σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Κάποιοι είναι δύσπιστοι στην αρχή και το καταλαβαίνουμε. Σας ενθαρρύνουμε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να ακούσετε από άλλους που βρέθηκαν στην κατάστασή σας.

Η τριχοφυΐα πραγματοποιείται εντός των ωοθυλακίων και ένα υγιές τριχωτό της κεφαλής ισοδυναμεί με όμορφα μαλλιά. Γι’ αυτό η προσέγγισή μας ήταν πάντα πρώτα το τριχωτό της κεφαλής.

Αποκαθιστώντας την υγεία του τριχωτού της κεφαλής σας για να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες επανέκφυση, το εκχύλισμα με σύνθεση με 3HC SIMULATION COMPLEX BioNature 60 Days Treatment χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία: MOLECULAR BIOLIQUEFACTION®, η οποία επιτρέπει την ανάκτηση του 100% των φυτοσυμπλεγμάτων σε ενεργή και βιοδιαθέσιμη μορφή, επομένως εξαιρετικά αποτελεσματική. για χρήση σε συνδυασμό με τη σειρά προϊόντων μας για να προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής σας από προβληματικά συστατικά και εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες που μειώνουν την ποιότητα και την ανάπτυξη των μαλλιών και κάνουν τα υπάρχοντα μαλλιά δυνατά και μακρύς.

-Μειώνει την τριχόπτωση σε μόλις 3 εβδομάδες -21,3% σε 21 ημέρες – 38% σε 60 ημέρες

-Διεγείρει τη δερματική θηλή του θύλακα της τρίχας (+ 70% in vitro τεστ)

-Μειώνει την τριχόπτωση (τελογενής φάση) σε μόλις 3 εβδομάδες -9,7% σε 21 ημέρες / 13,1%

-Παρατείνει τη διάρκεια ζωής της τρίχας (αναλογία αναγόνου/τελογόνου) + 32,4% σε 50 ημέρες

-Αυξάνει τον αριθμό των τριχών στη φάση ανάπτυξης (+ 10,4% in vivo τεστ)

Όλη η γκάμα των προϊόντων μας βασίζεται σε φυσικά προερχόμενα, αγνά και ασφαλή συστατικά πιστοποιημένα από την COSMOS Organic and natural Standard ECO CERT

Made in Italy.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Kome Team.Skg

[email protected]

www.kome.gr

tel.2314053952

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *