Αρχική, Θεραπείες, Προϊόντα, Συμβουλές

KOME Ένας ολιστικός κύκλος ανάπτυξης μαλλιών.

 

Η KOME ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ.

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε όλο και πιο απαιτητικοί στην επιλογή προϊόντων για την καθημερινότητά μας. Αυτό συμβαίνει επειδή, λόγω του Covid , ανακαλύπτουμε τη φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών, καθώς και τη διατροφή, ένα πραγματικό μέσο για να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο και περισσότερη προσοχή στη φροντίδα του εαυτού μας.

Ακόμη και στον κόσμο της περιποίησης μαλλιών, τα προϊόντα έχουν γίνει πιο συγκεκριμένα για τον τύπο των μαλλιών και τις ανάγκες του δέρματος μέσω συνθέσεων εμπλουτισμένες με εκλεκτά συστατικά, πολύ αποτελεσματικά και πιθανώς φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον ενεργά συστατικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι, σε αυτό το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο, γεννήθηκε το skinification , δηλαδή μια πιο ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς που αποτελείται από εγκάρσια και πολλαπλά προϊόντα κατάλληλα τόσο για το δέρμα του προσώπου, όσο και για τα μαλλιά και το σώμα.

Τι σημαίνει να ακολουθείς το skinification στην περιποίηση των μαλλιών;

Στην περιποίηση των μαλλιών, το skinification αναφέρεται σε εκλεπτυσμένες συνθέσεις που περιλαμβάνουν συστατικά και ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε προϊόντα περιποίησης δέρματος . Όχι μόνο αυτό, στην έννοια του skinification , η ρουτίνα περιποίησης μαλλιών επεκτείνεται για να περιλαμβάνει προϊόντα που φροντίζουν επίσης το δέρμα και τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο.

Στην πραγματικότητα, το τριχωτό της κεφαλής και το πρόσωπο έχουν τις ίδιες ιδιαιτερότητες καθώς και τα δύο εκτίθενται καθημερινά σε βακτήρια, αιθαλομίχλη, υπερβολικό σμήγμα ή υπολείμματα προϊόντων που τα πνίγουν, καταστρέφοντας την εμφάνιση και την κατάσταση της υγείας τους. Η ανεπαρκής φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να μας εκθέσει σε δερματικές ανωμαλίες όπως: απώλεια μαλλιών, λιπαρό τριχωτό της κεφαλής ή πιτυρίδα.

Το Skinification μας διδάσκει ότι σήμερα δεν αρκεί πλέον να έχουμε ποιοτικά προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής απολεπίζοντάς το, ενυδατώνοντάς το και θρέφοντάς το με εκλεκτά συστατικά.

Ανακαλύψτε τη νέα ρουτίνα μαλλιών με προστασία από την επιδερμίδα

Αυτή η νέα συνειδητοποίηση της σημασίας της φροντίδας του τριχωτού της κεφαλής μπορεί μόνο να μας οδηγήσει στη φυτο-ολιστική σειρά BIONATURE : 100% φυσική και vegan, πλούσια σε συστατικά και ενεργές αρχές που προέρχονται από τη Φύση που φροντίζει διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Ακριβώς από τη σειρά Bionature, σας προσφέρουμε μια ρουτίνα μαλλιών 2.0 απόλυτα σύμφωνη με την τάση Skinification του 2021 , η οποία προσθέτει μια αρχική προπαρασκευαστική φάση του τριχωτού της κεφαλής στη συνηθισμένη ρουτίνα ικανή να αυξήσει την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητα των επόμενων προϊόντων.

Τα προϊόντα Bionature μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής με τρία διαφορετικά προϊόντα, με βάση την ανωμαλία που παρουσιάζει το δέρμα, δηλαδή: αφρό καθαρισμού, απολέπιση άνθρακα και άργιλο.

Παρακάτω θα βρείτε την πρότασή μας για τη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών κατάλληλη για όλα τα μαλλιά που μπορείτε να κάνετε άνετα στο σπίτι.

1) ΑΠΟΛΥMAIΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ

Χάρη στο αναζωογονημένο νερό και τα φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχει, το Bionature Purifying Mousse ενυδατώνει, οξυγονώνει και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος.

Χρησιμοποιείται σε κάθε πλύση, σας επιτρέπει να διατηρείτε το τριχωτό της κεφαλής σε ισορροπία, εξουδετερώνοντας την ενόχληση που προκαλείται από την υπερβολική εφίδρωση και την παραγωγή σμήγματος, την αφυδάτωση, τον κνησμό και την ερυθρότητα.

Η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Αισθητηριακές νότες: μέντα, άρκευθος και πράσινο τσάι.

Εφαρμογή : χωρίστε την κεφαλή σε τομείς και διανείμετε το Purifying Mousse γραμμή προς γραμμή. Μόλις απλωθεί σε ολόκληρο το κεφάλι, κάντε ελαφρύ μασάζ και αφήστε να δράσει για τουλάχιστον 3-5 λεπτά. Ξεπλύνετε και συνεχίστε με το σαμπουάν.

Άλλες χρήσεις : το Purifying Mousse είναι επίσης κατάλληλο για καθημερινό καθαρισμό του προσώπου, απολυμαίνει απαλά και καθαρίζει κάθε τύπο δέρματος.

2) ΚΑΘΑΡΙΣMOΣ 

Καθαρίστε προσεκτικά το τριχωτό της κεφαλής σας επιλέγοντας το σαμπουάν Bionature που ταιριάζει καλύτερα στην κατάσταση του δέρματός σας ή στον τύπο των μαλλιών σας. Στην πραγματικότητα, η Bionature προσφέρει 7 διαφορετικούς τύπους σαμπουάν: κάντε κλικ στο κουμπί για να επιλέξετε το δικό σας.

Αισθητηριακές νότες : κάθε σαμπουάν έχει τις δικές του μοναδικές νότες σχεδιασμένες να περιποιούνται αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος και μαλλιών με συστατικά της φύσης.

Εφαρμογή : Απλώστε τη σωστή ποσότητα στο χέρι σας για το μήκος των μαλλιών σας, προσθέστε λίγο νερό, ανακατέψτε και απλώστε το σαμπουάν ομοιόμορφα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Κάντε μασάζ και, αν είναι δυνατόν, χτενίστε.

Επαναλάβετε το πλύσιμο εάν χρειάζεται.

Άλλες χρήσεις: μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν για να καθαρίσετε το δέρμα του προσώπου και του σώματος εάν χρειάζεται να φροντίσετε ιδιαίτερες ανάγκες όπως ακμή, υπερβολικό σμήγμα, κνησμός, κνίδωση. Ελέγξτε αν οι ιδιότητες του σαμπουάν που έχετε επιλέξει για τα μαλλιά σας είναι κατάλληλες και για τις ανάγκες του προσώπου και τoυ σώματός σας.

BIONATURE Acidifying Mask 500ml Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης

3) ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Αφού καθαρίσουμε το τριχωτό της κεφαλής και έχουμε πλύνει καλά τα μαλλιά, ήρθε η ώρα να τους δώσουμε επαρκή θρέψη με εκλεκτά συστατικά φυσικής προέλευσης.

Για αυτή τη φάση, προτείνουμε την Acidifying Mask της Bionature με δράση αναδόμησης.

Αισθητηριακές νότες : Περγαμόντο, Αλόη Βέρα, Serenoa Serrulata

Εφαρμογή : απλώστε από τα μήκη μέχρι τις άκρες ποσότητα κατάλληλη για το μήκος των μαλλιών σας. Χτενίστε τα μαλλιά σας και κάντε μασάζ για ένα λεπτό πριν τα ξεπλύνετε.

 

 

 

4) ΘΡΕΨΗ

Oλοκληρώστε αυτή τη ρουτίνα απολέπισης με μια λοσιόν Bionature , μια πραγματική θεραπεία που θρέφει σε βάθος τόσο το τριχωτό της κεφαλής όσο και τα μαλλιά.

Επίσης σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε τη λοσιόν που ταιριάζει περισσότερο στo δέρμα σας: ανακαλύψτε όλες τις λοσιόν Bionature.

Αισθητηριακές νότες : κάθε λοσιόν έχει τις δικές της μοναδικές νότες σχεδιασμένες να περιποιούνται αυτόν τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος και μαλλιών με συστατικά της φύσης.

Εφαρμογή : Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και ψεκάστε όπως υποδεικνύεται στις ειδικές οδηγίες για κάθε λοσιόν.

Άλλες χρήσεις : οι ενυδατικές, καταπραϋντικές, ομαλοποιητικές λοσιόν σμήγματος και ανοργανοποίησης είναι επίσης εξαιρετικές στο πρόσωπο και το σώμα για να βελτιώσουν το αφυδατωμένο, κοκκινισμένο, ιδιαίτερα λιπαρό δέρμα ή το δέρμα που έχει ανάγκη από μεταλλικά άλατα. Ψεκάστε τη λοσιόν στην κρέμα προσώπου, προσέχοντας να αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Μετά την ανάλυση του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας με την MICROTRICHOκάμερα, οι ειδικοί μας θα σας προτείνουν τα καλύτερα προϊόντα Bionature για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σας .

KOME Natural care 4you

Your hair, our care!

 [email protected]

www.kome.gr

tel.2314053952

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *