Αρχική, Προϊόντα, Συμβουλές

Φύση και Καινοτομία

Η KOME Natural care 4you σας παρουσιάζει την απόλυτη καινοτομία!

Προϊόντα μαλλιών (αλλά προσεχώς και σώματος) που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Οργανικά προϊόντα που συνδυάζουν μοναδικά εκχυλίσματα βοτάνων με σύγχρονα δραστικά συστατικά βιοτεχνολογίας.

Επιτυχείς αποκλειστικές συνεργασίες της εταιρείας με τα μεγαλύτερα βιολογικά κέντρα της Ευρώπης που παράγουν πιστοποιημένα ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα για να έχουμε ποιοτικά και αποτελεσματικά καλλυντικά.

«Η ανάπτυξη προϊόντων απαιτεί χρόνο όταν θέλεις κάτι να γίνει σωστά.

Η υπομονή είναι αρετή και η τελειοποίηση στο τέλος είναι αυτό που επιβραβεύει την αναμονή παραγωγής κάθε σειράς προϊόντων που θα δοθούν σε χρήση. Αυτή η δέσμευση στην αριστεία των εταιρειών μας καθορίζει το εμπορικό τους σήμα.

Κάθε συστατικό πρέπει να λειτουργεί σε συνεργεία –όχι μόνο μέσα στο ίδιο το προϊόν αλλά και με τα άλλα προϊόντα της γκάμας μας.»

«Η Solaria SRL είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998, στη Βερόνα, που αναπτύχθηκε από μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 1963 παράγει τριχολογικά προϊόντα με φυσικά συστατικά και ξεκίνησε τη σειρά Eliokap.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να βρει τρόπους για την πρόληψη και την προστασία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής από ό, τι μπορεί να βλάψει το φιλμ της επιδερμίδας.

Για να αντιπαραβάλλει τις διαφορετικές ανάγκες του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, η Solaria εμπιστεύεται μια ακριβή και πάντα καινοτόμο τριχολογική έρευνα.
Η συνεχής αναζήτηση φυσικών συστατικών υψηλής ποιότητας, που ωθούνται επίσης από ένα ισχυρό οικολογικό όραμα, είναι αυτό που έχει παρακινήσει την εταιρεία εδώ και 20 χρόνια.

Τα εκχυλίσματα και τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται, όλα προέρχονται από τη φυσική βιολογική γεωργία και δοκιμάζονται δερματολογικά.»

« Η αγάπη για τη φύση και το πάθος του κόσμου της κομμωτικής συναντήθηκαν το 1990. Αυτή η ένωση δίνει ζωή στη Emmebi Italia. Έκτοτε, οι ρίζες μας στο Μπέργκαμο ενισχύθηκαν εμπνέοντας την πορεία ανάπτυξης, αναζητώντας πρώτες ύλες και προϊόντα αριστείας. Η συνεχής συνεργασία με ειδικούς στον τομέα της μόδας και της ομορφιάς μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε αποκλειστικές φόρμουλες για να ικανοποιήσουμε τους επαγγελματίες που είναι όλο και πιο απαιτητικοί και προσεκτικοί στην καινοτομία.

Η Emmebi Italia είναι πλέον τοποθετημένη στο πανόραμα των καλλυντικών μαλλιών, σε μια συγκεκριμένη διεθνή αγορά που γνωρίζει τη δική της ταυτότητα και ηθική, προσεκτική στη φύση, τη βιωσιμότητα και την ευημερία.

Για εμάς η γνήσια, εργατική και δημιουργική ιταλική παράδοση, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μέρος της φύσης και αντλούμε από αυτήν δονήσεις ώστε να νιώθουμε καλά με τους εαυτούς μας και με τους άλλους … με έναν απλό μοναδικό τρόπο.

Μαζί έχουμε έναν μεγάλο κατάλογο συστατικών που αποφεύγουμε. Αυτά περιλαμβάνουν χρωστικές ουσίες, αρώματα, paraben κτλ. Θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα και να διαφυλάξουμε την υγεία των πελατών μας καθώς και το περιβάλλον»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *