Αρχική, Συμβουλές, Τριχόπτωση

Στη ΚΟΜΕ πιστεύουμε ότι η περιποίηση και η ομορφιά των μαλλιών δεν πρέπει να πάνε διακοπές…

Το καλοκαίρι, και κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, τα μαλλιά μας είναι άμεσα εκτεθειμένα στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ενώ τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται αρκετά και από το αλάτι της θάλασσας.

Ειδικά τα ευαίσθητα μαλλιά, είναι αυτά που ταλαιπωρούνται περισσότερο, και έτσι χωρίς κατάλληλη θεραπευτική φροντίδα, η τριχόπτωση επιταχύνεται.

Για αυτό το λόγο, θα πρέπει αμέσως μετά το μπάνιο να γίνεται πολύ καλό λούσιμο των μαλλιών με κανονικό νερό και σαμπουάν, κατά προτίμηση με ουδέτερο pH, έτσι ώστε να μην διαταράσσεται το φυσιολογικό περιβάλλον του τριχωτού της κεφαλής.

Παράλληλα, άτομα που πάσχουν ήδη από τριχόπτωση δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να το αγνοήσουν, υπάρχουν θεραπείες για το καλοκαίρι ώστε να αποφύγουμε εκπλήξεις το φθινόπωρο που αρχίζει ούτως ή άλλως η εποχική τριχόπτωση ενώ κρίνεται απαραίτητη η χρήση καπέλου για έξτρα προστασία. Ειδικά για τους άνδρες που έχουν εκτεταμένη αραίωση , η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα βλαβερή για το δέρμα.

Natural hair treatments by KOME

TIP :Τα μαλλιά το καλοκαίρι στερούνται τόσο ενυδάτωσης όσο και μεταλλικών στοιχείων. Μία φορά την εβδομάδα, σας συνιστούμε να κάνετε ένα boost μετάλλων με την υγρή μάσκα Beauty experience oil spray : μια φόρμουλα με εκχύλισμα snail slime που επαναφέρει τα μαλλιά σε βάθος, χαρίζοντας ελαστικότητα και σώμα. Κρατήστε το για 3 έως 5 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. https://www.kome.gr/product/λάδι-αναδόμησης-μαλλιών-με-έκκριμα-σα/

Για εξατομικευμένη θεραπεία και αντιμετώπιση επικοινωνήστε με τους ειδικούς τριχολόγους και τεχνικούς μας

[email protected]  & 2314053952.

KOME

Your hair, our care.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *