Αρχική, Συμβουλές, Τριχόπτωση

Γνωρίστε την νέα Vegan βαφή μαλλιών με πολύτιμα Αιθέρια έλαια

BIO ETIC MINERAL COLOR OIL

Η VEGAN ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Το Mineral Color Oil είναι ο επαγγελματικός χρωματισμός λαδιού χωρίς αμμωνία. Η σύνθεσή του εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στο χρωματισμό που θέλουμε όσο και στην κάλυψη των λευκών μαλλιών, περιποιώντας και θρέφοντας τα μαλλιά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη βαφή.

Συνιστάται και σε πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες, επιτρέπει ήπιο και ασφαλή χρωματισμό με έντονα και λαμπερά χρωματικά αποτελέσματα.

Η φόρμουλα Mineral Color Oil ξεχωρίζει για την ακριβή επιλογή των ενεργών συστατικών, όπως τα πολύτιμα αιθέρια έλαια και οι μικροχρωστικές τελευταίας γενιάς.

Αναμειγνύοντας το Mineral Color Oil με τους ενεργοποιητές τους σε κρέμα, λαμβάνετε ένα γαλάκτωμα λαδιού/τζελ που επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή από τη ρίζα μέχρι τα άκρα χωρίς να στάζει. Το χρώμα εμποτίζει εύκολα το εσωτερικό στρώμα της τρίχας (φλοιός) και συγχωνεύεται στο φυσικό της χρώμα (μελανίνη). Το gel ελαφρύνει τη μελανίνη και απελευθερώνει τη χρωστική ουσία εν τέλει αναμειγνύεται με τις φυσικές χρωστικές.

ARGAN OIL

Η δύναμή του είναι απολύτως μοναδική και υπέροχη. Πλούσιο σε Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Α, Βιταμίνη F, Ωμέγα 3, Ωμέγα 6, περιέχει περίπου 80% ακόρεστα λιπαρά οξέα. Ασκεί πολύτιμο ενυδατικό, καταπραϋντικό, θρεπτικό και δρα ως αντιοξειδωτικό επιδιορθώνοντας τις κυτταρικές μεμβράνες από την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών. Διεισδύει γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα βελούδινο και όχι λιπαρό. Το Argan Oil είναι κατάλληλο για εύθραυστα, ξηρά, εύθραυστα και άτονα μαλλιά γιατί τους δίνει δύναμη και ενυδάτωση τροφοδοτώντας τις ίνες των μαλλιών, χαρίζει στα μαλλιά λάμψη και ευελιξία, καταπολεμά τις κομμένες άκρες και την ξηρότητα.

ΛΑΔΙ ΚΑΤΙΦΕ

Ή  καλέντουλα είναι ένα ποώδες φυτό ιθαγενές της Αιγύπτου, το οποίο έχει πολλαπλές φαρμακευτικές ιδιότητες. Το πιο γνωστό είναι το Calendula officinalis, το οποίο φύεται σε κήπους, γκαζόν ή περιοχές με χαλίκια. Τα πορτοκαλοκίτρινα άνθη το κάνουν να μοιάζει με μεγάλη μαργαρίτα. Μαλακτικό, καταπραϋντικό, επουλωτικό, αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες.

ΕΛΑΙΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ

Το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού λαμβάνεται με απόσταξη ρεύματος ατμού από φρέσκες κεφαλές λουλουδιών. Το χαμομήλι στα καλλυντικά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπερβολικής έντασης του δέρματος. Τα εκχυλίσματα και οι σύνθετες πρωτεΐνες που περιέχονται σε αυτό καθιστούν το προϊόν ιδιαίτερα κατάλληλο για τα προστατεύσει τα μαλλιά σας από την ταλαιπωρία της ημέρας που μπορεί να προκαλέσει εύθραυστα μαλλιά και άκαμπτο δέρμα.

Ικανοποιεί την απαίτηση των πελατών να έχουν μια φυσική φόρμουλα βαφής τελευταίας γενιάς, χωρίς αμμωνία και με ιδιότητες αποκατάστασης.

Το λάδι φυτικών χρωστικών μετάλλων βασίζεται στο διεθνές σύστημα αρίθμησης χρωμάτων, καθιστώντας όλες τις αποχρώσεις διαθέσιμες. Αυτό το σύστημα, πράγματι, προσδιορίζει αμέσως το επιλεγμένο επίπεδο χρώματος (βάθος/ελαφρότητα), τη χρωματική απόχρωση (πρωτεύων τόνος) και τη δευτερεύουσα ανάκλαση (δευτερεύων τόνος).

  • Bio Etic Inspiration, φιλικό προς το περιβάλλον
  • Σύνθεση χωρίς αμμωνία, ιώδιο και νικέλιο
  • Καθαρές φυσικές μικροχρωστικές
  • Κάλυψη γκρίζων μαλλιών σε μοντέρνες αποχρώσεις χωρίς προσθήκη φυσικής βάσης
  • Συμπαγές μείγμα λαδιού
  • Ομοιόμορφο αποτέλεσμα
  • Δεν βάφει το δέρμα
  • Ανοίγει έως 3 τόνους
  • Σύστημα κατά της καταπόνησης και λειτουργία κατά των λεκέδων του δέρματος
  • Αντιφλεγμονώδη δράση
  • Φυσικής προέλευσης αρώματα

KOME

Your hair, our care.

Πώληση Χονδρική-Λιανική  Πληροφορίες :  [email protected]

4 σχόλια στο “Γνωρίστε την νέα Vegan βαφή μαλλιών με πολύτιμα Αιθέρια έλαια

  1. Ο/Η Φρόσω Παπασωτηρίου λέει:

    Πόσο κοστίζει η βαφή; Που τις βρίσκω;

    1. Ο/Η Χριστίνα Καραμπιτσάκου λέει:

      Καλημέρα. Στην eshop kome.gr και Θεσσαλονίκη Καλλιγα 9.Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας .Για περαιτέρω ενημέρωση επικοινωνήστε με τα τηλ της εταιρείας. Με εκτίμηση, Kome concept store.

  2. Ο/Η Χριστινα παπαηλιοπουλου λέει:

    Έχω κομμωτήριο 37 χρόνια στον περισσό ονομασία Cappeli alla moda Χριστίνα. Ενδιαφέρομαι να μάθω για την βαφή. Κάλυψη λευκών, τιμές οροσφορες

    1. Ο/Η Χριστίνα Καραμπιτσάκου λέει:

      Καλημέρα σας .Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σχετικά με τα προϊόντα της Kome.Σας στέλνουμε όλες τις πληροφορίες που ζητήσατε μέσω email.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *