Αρχική, Προϊόντα, Συμβουλές

Περούκες, τουπέ και συμπληρώματα μαλλιών

Η αποστολή μας!

Σε συνεργασία με αξιόπιστους οίκους περουκών διαθέτουμε περούκες, τουπέ και συμπληρώματα μαλλιών υψηλής ποιότητας που προσφέρουν στους ανθρώπους μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Αυτό πρεσβεύουμε!

Ως οικογενειακή επιχείρηση διατηρούμε προσωπικές σχέσεις και προσανατολιζόμαστε στα άτομα που συνεργαζόμαστε. Εκτιμούμε την ανοιχτή, επικοινωνιακή και ποικίλη ατμόσφαιρα εργασίας μας. Είμαστε ένας αξιόπιστος προμηθευτής χονδρικής και λιανικής για τους πελάτες μας και παρέχουμε υψηλής ποιότητας περούκες, τουπέ και τρέσες με μέγιστη άνεση και φυσικότητα.

Οι αξίες μας!

Η δικαιοσύνη και η ειλικρίνεια είναι οι βασικές αρχές στις οποίες βασίζουμε όλες τις αλληλεπιδράσεις μας. Δίνουμε τη μεγαλύτερη αξία στις ατομικές και προσωπικές συμβουλές για τους πελάτες μας και αφιερώνουμε συνειδητά τον απαραίτητο χρόνο για αυτό.

Τα ποιοτικά μας πρότυπα!

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και συμβουλών. Για να το πετύχουμε αυτό, προσπαθούμε συνεχώς για περαιτέρω ανάπτυξη σε όλους τους τομείς της εταιρείας μας. Ήδη στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, κάθε βήμα που κάνουμε είναι σύμφωνο με αυτή τη στάση. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με παραγωγούς και προμηθευτές που πληρούν τις ποιοτικές απαιτήσεις μας.

Επωφεληθείτε από τη συμβουλευτική και την εξυπηρέτηση εναλλακτικών ειδικών μαλλιών. Συμβάλλουν σημαντικά στο να σας δώσουν ένα στυλ μαλλιών με φυσική εμφάνιση που θα απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, οι εναλλακτικοί ειδικοί στα μαλλιά μαθαίνουν για τις συγκεκριμένες επιθυμίες σας μιλώντας μαζί σας και επιλέγουν το καλύτερο μοντέλο που ταιριάζει στο σωστό μέγεθος και το επιθυμητό χρώμα μαλλιών για εσάς. Οι εναλλακτικοί ειδικοί στα μαλλιά εξασφαλίζουν τέλεια και ασφαλή εφαρμογή προσαρμόζοντας το μέγεθος ξεχωριστά. Επιπλέον, θα λάβετε συμβουλές και πολύτιμες συμβουλές για τον σωστό χειρισμό του εναλλακτικού στυλ μαλλιών σας, όπως το τρόπο εφαρμογής ή ακόμα και για περιποίηση και styling.

Οι μαντίλες, τα τουρμπάνια, το καλοκαιρινά καπέλα καθώς και τα πλεκτά καπέλα ταιριάζουν σε κάθε σχήμα κεφαλιού χάρη στα έξυπνα σχέδια τους και σας κρατούν άνετη χάρη στα εξαιρετικά φυσικά υλικά. Όλα τα είδη είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα και σε εμπριμέ σχέδια που προσφέρουν κομψές παραλλαγές.

Φυσικά οι περούκες και τα turban ELLE MADAME έχουν πιστοποίηση CE και επίσης από άποψη ποιότητας και στυλ τα προϊόντα είναι κατάλληλα ως συμπλήρωμα στις περούκες και τα συμπληρώματα μαλλιών BELLE MADAME.

Με συμβουλές και απόλυτα εξατομικευμένη αντιμετώπιση θα ήταν μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιο τρόπο προτιμάτε ώστε να σας κατευθύνουμε σωστά στην επιλογή των προϊόντων σας.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *